top of page
Image by Denin Lawley

Få din bil solgt med vår hjelp!

Ta kontakt med oss om du vil ha en vurdering av hva vi mener vi kan selge bilen din for

Å selge bilen som en privatperson kan være en krevende og tidkrevende opplevelse. La oss ta ansvaret og stresset for deg. Vi tar hånd om hele prosessen og vanligvis oppnår vi en høyere salgspris for bilen din.

Fordelene ved å selge via oss​

Det er flere fordeler med å selge bilen din til oss. Vi ordner med alt det praktiske slik at du slipper stressende ting som

  • Klargjøre, vaske og annonsere bilen

  • Vise den frem og tilby prøvekjøring

  • "Vanskelige kjøpere"

  • Vente på betaling

1

2

3

Slik fungerer det

Gratis verdivurdering

Be om gratis verdivurdering ved å fylle ut registreringsnummer og kilometerstand. Basert på informasjon fra deg estimerer vi markedspris og gir deg et uforpliktende tilbud om å selge bilen for deg.

Lever bilen til oss

Når vi har en avtale, tar vi ansvar for å kontrollere, vaske, fotografere og markedsføre bilen din, på samme måte som vi gjør med våre egne biler. Vi tilbyr også henting av bilen din hjemme hos deg. 

Vi selger bilen

Vi tar oss av alt det praktiske helt til bilen er solgt. Når vi aksepterer et tilbud, kjøper vi bilen fra deg og selger den videre til kjøperen. Hvis vi ikke klarer å selge bilen, kan du enten hente den kostnadsfritt eller selge den til oss til den forhåndsavtalte minsteprisen. Det er helt stressfritt!

Ta kontakt for en hyggelig bilprat!

Girkasse
bottom of page